Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 5 » Саме співпраця дільничного з людьми допомогла розкрити крадіжку бензопили
15:20
Саме співпраця дільничного з людьми допомогла розкрити крадіжку бензопили

До Віньковецького райвідділу міліції поступило повідомлення від 65-річного жителя району. Чоловік розповів, що зі його домогосподарства, а саме із гаража викрадено бензопилу.

Після отримання повідомлення правоохоронці одразу ж почали проводити ряд заходів, спрямованих на розкриття кримінального правопорушення та встановлення особи зловмисника.

Дільничний інспектор міліції за час роботи добре вивчив людей на своїй території обслуговування, налагодив взаємодію з місцевою владою, з жителями села. Таким чином в поле зору потрапив непрацюючий 28-річний біженець із Луганської області, який нещодавно переїхав на постійне місце проживання у Віньковецький район. І вже в ході спілкування з ним дільничний інспектор зрозумів, що чоловік говорить неправду, бо аж занадто той хвилювався та уникав прямих відповідей. І міліціонер не помилився.

Молодик у скоєному зізнався, щиро кається за вчинене, викрадену бензопилу добровільно видав працівникам міліції.

Наразі речові докази вилучено та направлено на експертизу до НДЕКЦ при УМВС України в Хмельницькій області. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка), санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років. Також правоохоронці перевіряють даного громадянина до вчинення аналогічних злочинів.

Працівники правоохоронних органів  просять громадян бути пильними та свідомими: якщо Ви стали свідком підозрілих дій чи крадіжки, проникнення в будинок, квартиру чи автотранспорт, одразу повідомляйте за телефоном «102».

 

Н. Балан

інспектор слідчого відділу

лейтенант міліції

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 449 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz