Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Липень » 18 » «Сезон» квартирних крадіїв
17:35
«Сезон» квартирних крадіїв

Розпочалася пора масових відпусток. З настанням літа переважна більшість людей проводять вільний час на дачах, в походах, їдуть відпочивати на морські узбережжя тощо, залишаючи при цьому свої оселі без належного нагляду.

 У цей час розпочинається «сезон» для квартирних крадіїв. За статистикою саме влітку збільшується кількість квартирних крадіжок.

 Щоб не стати жертвою квартирних злодіїв міліціонери радять наступне:

  1. Коли вирушаєте у відпустку, до родичів, знайомих тощо, не повідомляйте цього стороннім особам.
  2. Найбільш надійно – захистити домівку сигналізацією з підведенням до пульту централізованої охорони. Для її встановлення треба звернутись до територіального підрозділу Державної служби охорони, або інших приватних охоронних структур.
  3. Вхідні двері повинні бути надійні та міцні. Петлі треба встановити так, щоб вони були заховані, інакше зловмисники можуть їх спиляти. Якщо двері виготовлені з тонкого листового заліза, злочинці легко можуть відкрити їх, як консервну банку. Тож пам’ятайте, що якість вхідних дверей буде впливати на захист вашої оселі. Для покращення надійності вставте у вхідні двері щонайменше два замки.
  4. Вікна та балконні двері необхідно оснастити металевими гратами. Особливо це стосується помешкань першого i останнього поверхів та тих, до вікон яких підведені пожежні драбини, дістають гілки дерев тощо.
  5. Не залишайте відчиненими вікна чи кватирки помешкання, даючи цим можливість безперешкодно проникнути в приміщення.
  6. Допомагає профілактувати злочини й така імітація присутності в помешканні господарів: підключення до таймерів освітлення, телевізора, магнітофона та інших електричних приладів, які за завчасно закладеною програмою вмикатимуться на певний проміжок часу. Якщо немає такої можливості – попросіть сусідів періодично заходити в помешкання та вмикати чи вимикати світло.
  7. Особливо цінні речі на час відсутності зберігайте у банківських установах, або у знайомих.

В народі кажуть, що від злодія замків немає. Проте, береженого і Бог береже!  Бажаємо Вам приємного відпочинку та надійного захисту Вашої оселі!

У разі необхідності міліція завжди готова допомогти та захистити Вас та Ваше житло. Тож за наявності інформації про злочин чи правопорушення негайно телефонуйте на номер 102!

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 475 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz