Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Липень » 28 » Шановні громадяни!
17:25
Шановні громадяни!

У державі склалася напружена політична ситуація. Україна, особливо її Східний регіон, переживає сьогодні важкі часи. Такі події є неприпустимим для суспільства і вносять дисбаланс в повсякденне життя пересічних громадян. Відбуваються зіткнення, люди отримують поранення, є загиблі як з боку силових структур, так і серед пересічних громадян.

Основним фактором нестабільності в державі є вчинення бойовиками кримінальних правопорушень з ознаками диверсійних і терористичних актів, пов’язаних із пошкодженням залізничних та автотранспортних магістралей, майна підприємств критичної інфраструктури, ураженням військових та цивільних повітряних об’єктів тощо.

Особливе занепокоєння викликає те, що терористи мають на меті розширити зону збройного конфлікту, дестабілізувати ситуацію в державі, внаслідок чого об'єктом терористичного акту може стати будь-який регіон держави.

Віньковецький райвідділ міліції звертається до кожної людини, яка не байдужа до забезпечення стабільної ситуації та аналізує той хід подій, який зараз відбувається в суспільстві, - не допускайте здійснення будь-яких провокацій і порушень вимог чинного законодавства України. Працівники міліції, як і всі інші громадяни України, прагнуть до миру і злагоди в суспільстві. Потрібно об'єднати зусилля, не допустити людських втрат і забезпечити спокій у країні.

Шановні громадяни! Звертайте особливу увагу на підозрілих осіб, надовго залишені автомобілі, підозрілі предмети (упаковки, коробки, чемодани, сумки тощо) та дотримуйтесь особистої безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, у разі їх виявлення звертайтесь до чергової частини райвідділу міліції або телефонуйте за номером : «102» або 21-3-29.

 

 А.О. Дуранков

Начальник Віньковецького РВ УМВС

підполковник міліції         

 

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 509 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz