Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 10 » УВАГА! Бережіться автомобільних злодіїв
09:15
УВАГА! Бережіться автомобільних злодіїв

Головна зброя крадія - впевненість у своїх діях, а також неуважність та розгубленість його жертв. Зловмисники проникають до салону, попередньо розбивши скло дверцят, рідше, шляхом пошкодження замків або підбору ключів до них.

В багатьох випадках, автовласники заздалегідь не подбали про безпеку своєї власності, залишивши авто без нагляду і в місцях без охорони.

До Віньковецького райвідділу міліції звернувся житель с. Женишківці із заявою про те, що невідома особа із незачиненого автомобіля скоїла крадіжку барсетки в якій знаходились документи ( права та техпаспорт ) та гроші в сумі 10 200 гривень.

36 – річний чоловік залишив свій автомобіль без нагляду, коли повернувся, через невеликий проміжок часу, виявив, що з автомобіля скоєно крадіжку.

Ніколи не залишайте свій автомобіль відкритим, навіть якщо ви вийшли на хвилинку, наприклад, купити що-небудь в магазині або кіоску.

Як правило, у більшості випадків здобиччю авто злодіїв стають GPS-навігатори, відео реєстратори, антирадари, авто магнітоли, акустика. З салонів авто також “ пропадають ” сумки і барсетки, ноутбуки, телефони тощо. При цьому злодії псують замки дверей, розбивають скло, тим самим спричиняючи більший збиток, ніж вартість викраденого майна.

Правоохоронці пропонують поради, які допоможуть зберегти Вам свої машини та речі, що в ній знаходяться.

  1. Перш за все не залишайте ключі в авто, навіть покидаючи її на декілька секунд. Виходячи з автомобіля навіть на короткий час, включайте наявну сигналізацію та інші засоби охорони; завжди, покидаючи салон авто, перевіряйте, чи добре закриті двері та вікна автомобіля.
  2. Якщо вам потрібно залишити автомашину на ніч, виберіть добре освітлене місце, що переглядається, бажано, щоб таке місце було людним.
  3. Не залишайте в салоні автомобіля речі, які впадають у вічі злочинця.

Якщо ж крадіжка все-таки сталася, якнайшвидше викличте міліцію за телефоном «102». Постарайтеся не чіпати свій автомобіль і не сідати в салон до приїзду слідчо-оперативної групи, щоб зберегти можливо залишені злодієм докази.

 

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 421 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz