Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 3 » Увага! Розпочато оперативно – профілактичні заходи «Літо – 2015»
12:15
Увага! Розпочато оперативно – профілактичні заходи «Літо – 2015»

Упродовж трьох літніх місяців працівники органів внутрішніх справ Віньковецького райвідділу міліції спільно із представниками органів освіти, служби у справах дітей районної адміністрації проводитимуть комплекс оперативно – профілактичних заходів під умовною назвою «Літо – 2015».

Мета правоохоронців у цей період – максимально забезпечити безпечний відпочинок, попередити вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень дітьми та відносно них, здійснювати профілактику бездоглядності та інших негативних явищ у період літнього оздоровчого сезону.

У літній період особлива увага буде приділена перевірці дітей, які перебувають на обліках в райвідділі міліції, а також відпрацьовуватимуться місця концентрації і відпочинку дітей та молоді з метою профілактики та попередження вчинення правопорушень. Спільно зі службами у справах дітей, соціальними службами для молоді планується проведення рейдів із виявлення, вилучення та поміщення до закладів соціальної реабілітації бездоглядних і безпритульних дітей.

Під час бесід з неповнолітніми проводиться роз’яснювальна робота щодо попередження жорстокості, насильства, пияцтва, наркоманії, дотримання правил дорожнього руху під час літніх канікул, а також дотримання правил поводження на воді, пропаганди здорового способу життя, відповідальності підлітків за вчинення протиправних дій. Такі ж бесіди планується проводити і у дитячих оздоровчих закладах, таборах протягом усього літнього періоду.

У рамках операції правоохоронцями проводитимуться рейди щодо виявлення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, що не досягли 18-річного віку та контролюватимуть дотримання Закону про перебування дітей у розважальних закладах та закладах громадського харчування після 22 - ої години.

Операція на території району триває з 25 травня по 31 серпня поточного року.

Звертаємося, в першу чергу, до батьків, аби вони відповідально ставились до виховання своїх дітей та контролювали їх поведінку, систематично проводили з ними профілактичні бесіди, в яких основну увагу приділяли б застереженню вчинення протиправних діянь, необхідності дотримання заходів безпеки під час купання у водоймах та перебування на проїжджій частині вулиць і не залишати без нагляду своїх чад.

 

Н. Балан

інспектор слідчого відділення

лейтенант міліції

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 481 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz