Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Травень » 7 » Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини
15:25
Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

06 травня 2015 року у Віньковецькій райдержадміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини під керівництвом голови райдержадміністрації, голови комісії з питань захисту прав дитини Лелюка В.Б.

На порядок денний винесено 10 питань, що стосувались захисту прав та інтересів дітей. Заслухано звіт прийомної матері Білик Н.О. про стан утримання та виховання дитини, влаштованої на виховання та спільне проживання в сім’ю. Розглянуто 3 питання щодо надання згоди на позбавлення батьківських прав батьків відносно неповнолітніх дітей. Обговорено питання надання дозволу на відрахування неповнолітнього з числа студентів коледжу. Матері роз’яснено необхідність продовження навчання сина та здобуття освіти. Надано згоду 2 матерям на повернення дітей, яких було влаштовано до Хмельницького спеціалізованого будинку дитини «Берізка». 

Члени комісії активно обговорили питання, що стосувалося неналежного виконання матір’ю батьківських обов’язків відносно 2 неповнолітніх дітей. Позитивно вирішено питання  надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу будинку та земельної ділянки неповнолітній дитині. Досить детально розглянуто кожне з питань, заслухано запрошених батьків, представників сільських рад, заслухано думку членів комісії та прийнято виважені рішення із врахуванням захисту прав та інтересів дітей. Голова адміністрації наголосив на відповідальності кожного з членів комісії за прийняті рішення, оскільки вони стосуються подальшої долі як батьків, так і дітей. Окремі питання доручено проконтролювати службам та структурним підрозділом районної державної адміністрації.

 

Служба у справах дітей райдержадміністраці

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 446 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz