Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 2 » Запрошуємо на службу в органи внутрішніх справ України!
11:25
Запрошуємо на службу в органи внутрішніх справ України!

Шановні мешканці Віньковеччини! З метою належного забезпечення прав та свобод громадян, захисту суспільства від злочинних посягань, охорони громадського порядку, Віньковецький райвідділ міліції проводить набір на службу в органи внутрішніх справ на посади рядового, молодшого та середнього начальницького складу за різними міліцейськими спеціальностями, запрошуються цивільні особи.

Міліціонерові необхідні спеціальні знання і уміння, що дозволяють професійно, швидко і без ризику для оточуючих затримувати порушників правопорядку, протистояти безладу в натовпі тощо. Потрібна і юридична грамотність, адже основне завдання - захист законних прав громадян, а для цього необхідно добре знати, в чому вони полягають і як охороняти громадський порядок, не порушуючи цих прав. 

Міліціонерові потрібно і багато інших рис: фізична витривалість, зібраність, тренованість, врівноваженість і стійкість. Комунікабельність, чесність, спостережливість, чуйність, принциповість, інтерес до роботи з людьми і бажання їм допомагати. Підвищена відповідальність і моральна стійкість. Точна зорова та моторна координація. Професія має низку медичних протипоказань, для оволодіння нею потрібне міцне здоров’я. Хоча більшість службовців в міліції – чоловіки, жінки за бажанням теж можуть знайти себе і реалізуватися в цій професії.

Обов’язкові вимоги до Вас:

  • повна загальна середня освіта;
  • строкова служба в Збройних силах;
  • вік до 30 років;
  • відсутність на Вас та Ваших близьких родичів компрометуючих матеріалів у правоохоронних органах (притягнення до кримінальної чи адміністративної відповідальності).​При оформлені на службу при собі необхідно мати:  паспорт, військовий квиток, службову та медичну характеристику з армії; ксерокопії свідоцтв: про народження, одруження, розлучення всіх членів родини; паспорта кандидата та його рідних, атестат (диплом) про середню освіту та інших навчальних закладів які закінчив, з випискою оцінок, ідентифікаційний код.   

Кандидати зараховуються на роботу, тільки після проходження військово – лікарської комісії, та направляються на навчання в училище професійної підготовки працівників міліції, де їм виплачується щомісячна заробітна плата. Після закінчення навчання (5 місяців) кандидати  приступають до виконання службових обов’язків.

Гарантуємо:

  1. стабільне грошове забезпечення;
  2. додаткове матеріальне стимулювання та преміювання (у разі зразкової служби);
  3. можливість кар’єрного зростання;
  4. чергову відпустку від 30 діб та виплату щорічної матеріальної допомоги;
  5. обов’язкове державне соціальне страхування життя та здоров’я працівників;
  6. безоплатне медичне обслуговування у спеціалізованих поліклініці та госпіталі.

Перевага надається тим, хто пройшов дійсну строкову службу у Збройних Силах України, мають добрий стан здоров’я, відсутність судимостей, спортивні досягнення, добру фізичну підготовку, та бажання працювати на благо країни.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, та будь яких інших питань зарахування на службу в ОВС звертайтеся до Віньковецького РВ УМВС України в Хмельницькій області. Адреса підрозділу: смт. Віньківці, вул. Заславська 15, каб. 35.

 

І. Гарна

помічник начальника РВ з кадрового забезпечення

майор міліції

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 401 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz