Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 12 » Звернення начальника Віньковекцького райвідділу міліції до жителів району
12:35
Звернення начальника Віньковекцького райвідділу міліції до жителів району

Шановні жителі Віньковеччини!

Останнім часом на території району почастішали випадки шахрайств та крадіжок. Довірливі громадяни систематично стають жертвами зловмисників.

Протягом 2015 року на території району зафіксовано 7 випадків шахрайства, жертви віддали зловмисникам близько 40 тисяч гривень. Разом з тим, правоохоронцями зареєстровано 40 крадіжок особистого майна громадян. Надмірна довірливість – наш перший ворог, який працює на руку шахраям. Я разом із своїми колегами надіємося, що вище наведені дані дадуть громадянам підстави замислитися.

Дотримуйтесь елементарних правил безпеки:

  1. якщо до Вас зателефонували невідомі особи і повідомили, що з Вашими рідними біда і потрібні гроші, не поспішайте перекидати кошти. Запитайте де це трапилось, хто телефонує, після чого обов’язково зателефонуйте рідним, якщо близькі Вам люди не відповідають на дзвінок – повторіть декілька разів або зателефонуйте на безкоштовну телефонну лінію «102»;
  2. за жодних обставин не повідомляйте свої персональні дані, у тому числі про банківські платіжні картки, особливо цифрові коди з SMS-повідомлень банку.
  3. не виконуйте дії з банкоматом, які вам диктує по телефону незнайомець;
  4. свої заощадження зберігайте в надійному місці і бажано, щоб про їх наявність знало якнайменше людей; надійно зачиняйте будинки, господарські приміщення, де зберігаються цінні Вам речі;
  5. якщо Ви полюбляєте їздити на велосипеді, то не забувайте його замикати на замок і пам’ятайте, що кількість  охочих «на шару покататись»  на Вашому двоколісному значно зросла;  
  6. не впускайте до свого помешкання сторонніх осіб, незалежно від того, назвались вони соціальними чи медичними працівниками.

Пам’ятайте, що лиходії можуть завітати до Вас під будь – яким приводом з метою оглянути житло та, по можливості, щось викрасти або ж видурити гроші.

Працівники органів внутрішніх справ вживають всіх заходів, щоб попередити можливі шахрайства та розкрити вже скоєні злочини. Але без Вашої допомоги, яка полягає у дотриманні елементарних правил безпеки, робота правоохоронців значно ускладнюється.  

Проявіть свою активність та громадську свідомість й разом забезпечимо спокій та безпеку у нашому краї.

 

А. Дуранков

начальник Віньковецького райвідділу міліції

підполковник міліції

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 519 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz