Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 4 » Увага! Комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2015»
11:05
Увага! Комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2015»

На теперішній час кожен громадянин України розуміє, що Державтоінспекція працює по новітнім критеріям та технологіям, які допомагають в забезпеченні безпеки дорожнього руху, а основним критерієм оцінки роботи є підвищений рівень профілактичної роботи та зниження аварійності на дорогах держави.

З метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв, підвищення технічної готовності автобусів, які залучаються до перевезень людей, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку з 1 по 30 червня 2015 року на території держави проводиться комплекс профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті „Автобус – 2015”, в два етапи (підготовчий з 1 по 3 червня та практичний з 4 по 30 червня 2015 року).

У рамках комплексу профілактичних заходів працівники ДАІ перевіряють дотримання водіями – пасажироперевізниками вимог чинного законодавства та стежитимуть, аби водії автобусів неухильно дотримувалися Правил дорожнього руху.

Такі заходи здійснюються працівниками Державтоінспекції щорічно. 

Основні завдання, що ставляться організаторами заходів – профілактика аварійності на пасажирському автомобільному транспорті, попередження порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів, особливо тих, що надають послуги з перевезення пасажирів, здійснення державного контролю за дотриманням автопідприємствами законодавства у сфері безпеки дорожнього руху й притягнення до відповідальності посадових осіб автопідприємств, якими допущено порушення у зазначеній сфері.

На особливому контролі працівників ДАІ будуть знаходяться питання дотримання умов режиму праці і відпочинку водіїв та здійснення перевезень організованих груп дітей до місць відпочинку та на екскурсії. З цією метою будуть здійснюватися спільні перевірки автомобільних перевізників на предмет належного проведення перед рейсового огляду водіїв та дотримання положення про робочий час і час відпочинку. Особлива увага буде звернута на технічний стан автобусів, справність запасних та аварійних виходів, укомплектованість засобами пожежної безпеки, виявлення фактів встановлення додаткових місць для сидіння та балонів для роботи на газовому паливі, які не відповідають вимогам безпеки та не призначені для заправки таким пальним.

Під час проведення відповідних заходів Державтоінспекцією буде здійснюватися перевірка автогосподарств пасажиро перевізників. На таких зустрічах інспектори постійно нагадуватимуть водіям їхні права та обов’язки не тільки перед пасажирами, відповідними органами, але й в першу чергу перед собою, так, як тільки від них на шляхах залежить життя та здоров’я людей.

 

В. Сохацький

Начальник ВДАІ з обслуговування Віньковецького району

капітан міліції

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 398 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz