Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 04

Кардинальні зміни, що відбуваються в житті українського суспільства, викликають посилену увагу до питання протидії корупції. Звідусіль лунають найрішучіші заклики боротьби з корупційними проявами. Щоденні випуски новин констатують факти затримання нових чиновників «на гарячому». Все це свідчить, що Україна таки зрушила з мертвої точки.

В народі продовжують звучати розмови про зловживання з боку працівників ДАІ, насамперед інспекторів дорожньо-патрульної служби. Звичайно такі розповіді завдають відчутної шкоди як авторитету служби так і інституту державної влади в цілому. Низку соціальних передумов ко ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: Admin | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

Усім відомо як багато завдань у кожного дільничного інспектора міліції. І немає другорядного – кожне його слово має вагу, кожен вчинок – на очах у багатьох людей. Тому надзвичайно важливо, щоб ця людина в погонах була гідним прикладом для населення. А ще дільничного мають знати в обличчя, адже лише доброму знайомому можна довірити свої біди та турботи.

Операція «Візит», яка триває, якраз і має на меті популяризацію служби дільничних інспекторів серед населення, налагодження тісного контакту між міліціонерами та звичайними громадянами.

До багатьох жи ... Читати далі »

Переглядів: 462 | Додав: Admin | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

На теперішній час кожен громадянин України розуміє, що Державтоінспекція працює по новітнім критеріям та технологіям, які допомагають в забезпеченні безпеки дорожнього руху, а основним критерієм оцінки роботи є підвищений рівень профілактичної роботи та зниження аварійності на дорогах держави.

З метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв, підвищення технічної готовності автобусів, які залучаються до перевезень людей, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку з 1 по 30 червня 2015 року на території держави проводиться ко ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Admin | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)

Постійна робота над підвищенням свого професійного рівня, вдосконаленням спеціальних навичок займає важливе місце у службовій діяльності кожного співробітника міліції.

Міліціонер, який несе службу з охорони громадського порядку і стоїть варті законності, повинен бути постійно готовий до прийняття правильних рішень не тільки у звичайних умовах, а й в екстремальних ситуаціях. Кожен правоохоронець повинен знати і вміти застосувати на практиці прийоми рукопашного бою, бути юридично грамотним, щоб роз’яснювати громадянам їх права і обов’язки.

... Читати далі »

Переглядів: 506 | Додав: Admin | Дата: 04.06.2015 | Коментарі (0)



Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz