Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 5 » Розпочалася операція «Берег» яка триватиме практично упродовж усього літа
11:20
Розпочалася операція «Берег» яка триватиме практично упродовж усього літа

Щороку на території України проводиться оперативно – профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Берег» з метою забезпечення безпеки громадян, у місцях масового відпочинку, попередження та припинення правопорушення, виявлення осіб, причетних до скоєння злочинів, під час літнього відпочинкового сезону. 

З настанням теплої пори працівники міліції традиційно вживають посилених заходів з охорони правопорядку у місцях масового відпочинку громадян. У даному разі йдеться про зони відпочинку поблизу річок, ставків, лісопаркових зон.

На жаль, наші відпочиваючі не завжди пам’ятають про охорону навколишнього середовища, про збереження дарів природи. Прикро спостерігати галявини, вкриті пластиковими пляшками та посудом, поміж яких красуються польові квіти, та й правил пожежної безпеки під час відпочинку далеко не всі дотримуються.

Працівниками Віньковецького районного відділу міліції систематично проводитимуться заходи контролю за дотриманням пожежної безпеки у місцях масового відпочинку людей, що розташовані поруч з лісовими масивами. Наслідком необережного поводження з вогнем можливе виникнення лісових пожеж. Крім небезпеки пожежі за такі дії передбачена адміністративна та кримінальна відповідальності.

Головне завдання нарядів міліції – здійснювати профілактику та не допустити вчинення злочинів та правопорушень. Іншими словами, заходи міліції покликані підвищити захищеність людей від правопорушників чи осіб, які виношують злочинні наміри.

Особовий склад райвідділу постійно націлюється свою роботу на сумлінне виконання своїх службових обов’язків, високу культуру, витримку, неухильне дотримання законності при спілкуванні з громадянами. Адже сьогодні міліція робить все для того, щоб літній відпочинок для жителів Віньковеччини пройшов максимально комфортно.

 

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 414 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz